avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... trecere la alt grad informatician
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

trecere la alt grad informatician

Buna ziua! In anul 2011 am terminat postuniversitar Informatica si am solicitat conform legii promovare pe studii superioare. Eram informatician medii cu grad III. A fost transformat postul, am avut concurs si conform legii 63 am promovat pe studii superioare la gradul imediat superior gradului debutant, deci IV.Acum se aplica din punct de vedere al gradatiilor legea 284/2010 modificata si aici nu mai exista IV. Logic e ca si cum am fost trecuta III in 2011 si acum daca au trecut trei ani pot fi promovata la treapta II. Indeplinesc conditiile, 3 ani de cand am fost III, calificative foarte bine in fiecare an, de la Primarie am aprobarea lor (Ordinul 4422/2011), am depus cerere la scoala pe 1 august, scoala a facut solicitare la ISJ, am primit un raspuns prin care trebuia refacuta solicitarea cu toate datele-in data de 08.08.2014 (de cand III, calificative, acord ordonator principal credite), refacut imediat solicitarea si….PACE! Nici un raspuns scris doar un telefon primit de la compartiment salarizare dnei. Director cu multe acuzatii: de ce din IV cer II, de ce am apelat la Primarie, etc. Am actionat conform legii! Nu cersesc, cer un drept al meu!Din tot sufletul imi puteti da un raspuns? Pot cere trecerea aceasta?

Alte discuții în legătură

Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Trecerea la alta treapta de salarizare budurcaalina@yahoo.com budurcaalina@yahoo.com În anul 2014 am terminat studii S de lungă durată . Până în momentul acela eram secretar studii medii IA. Am solicitat transformarea postului din studii ... (vezi toată discuția)
Incadrare secretar studii medii in studii superioare codruta_64 codruta_64 Am o intrebare, va rog sa ma ajutati. Am fost incadrata ca secretar scoala studii superioare treapta III in anul 2010 cand am terminat facultatea. M-am ... (vezi toată discuția)