avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... TRECEREA LA ALTA TREAPTA DE SALARIZARE
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

TRECEREA LA ALTA TREAPTA DE SALARIZARE

În anul 2014 am terminat studii S de lungă durată . Până în momentul acela eram secretar studii medii IA. Am solicitat transformarea postului din studii medii în studii superioare şi s-a aprobat cu încadrarea la secretar IV studii superioare.În anul 2016 a dispărut din grilă secretar IV şi am trecut automat la secretar III S. In data de 01.09.2016 am facut o adresa la ISJ pentru a aviza favorabil trecerea mea de pe secretar III S pe secretar II S. Mentionez ca am anexat acordul ordonatorului principal de credite si acordul Consiliului de Administratie din scoala. Am primit refuzul din partea ISJ cu mentiunea ca promovarea in grade sau trepte profesionale se face din 3 in 3 ani. Dar conform legii cadru 284/2010 la Notă se specifica urmatoarele: "Ordonatorii principali de credite pot aproba demararea procedurilor privind promovarea pe funcţii,grade sau trepte profesionale a personalului numai cu condiţia încadrării în cheltuielile de personal aprobate în buget", lucru ce se întîmpla la acea dată. Ulterior , în anul 2017 am facut din nou adresă la ISJ şi nu am primit nici un răspuns. Ce demersuri trebuie să fac pentru a avea câştig de cauză?
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
budurcaalina@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Incadrarea in functie IrimiaAdrian IrimiaAdrian Am absolvit facultatea in 2007. In 2008 am devanit functionar public dar postul nu prevedea studii superioare.In 2010 am absolvit masterul. Eu sunt incadrat ... (vezi toată discuția)
Trecere la alt grad informatician GRECUMA GRECUMA Buna ziua! In anul 2011 am terminat postuniversitar Informatica si am solicitat conform legii promovare pe studii superioare. Eram informatician medii cu grad ... (vezi toată discuția)
Modificare functie mihaela_smintina mihaela_smintina Buna ziua. In noiembrie 2010 am fost angajată pe perioada determinată la un spital medical din oras, ca asistent medical generalist. In noiembrie 2013 am ... (vezi toată discuția)