avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o sa iau somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o sa iau somaj?

Buna ziua, in curand nu cred ca o sa mai lucreaza si sunt interesat sa stiu daca o sa iau somaj.
Am lucrat 9 luni si am 1000 lei pe cartea de munca.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 02:03, 26 Mai 2009
Trebuie sa aveti minim 12 luni
Este necesar un stagiu de cotizare de 12 luni din ultimele 24.
Nu ati mai avut alt loc de munca in ultimele 24 de luni?
Nu conteaza suma avuta pe carnetul de munca, principala conditie este sa munciti minim 12 luni din ultimele 24 de luni. Si pentru a beneficia de somaj , contractul individual de munca trebuie sa inceteze din motive neimputabile salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta de timp intre somaj - angajare - somaj ContSters143789 ContSters143789 O persoana care momentan este somera.si termina somajul si se angajeaza.Cat timp trebuie sa lucreze ca sa beneficieze din nou de somaj. Mentionez ca acum ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Intrare in somaj rambel rambel Buna ziua. Am nevie de ajutorul vostru la urmatoarea problema. Mama mea are 53 ani. S-a angajat dupa 5 ani de inactivitate si a muncit doar 5 luni. Se va ... (vezi toată discuția)