avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare CAEN si punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare CAEN si punct lucru

Buna ziua,

Doresc sa adaug un nou cod Caen la un SRL cu 2 asociati si un punct de lucru cu destinatia de birou.Inteleg ca am nevoie sa modific Actul constitutiv.Cum trebuie procedat, adaug in Actul constitutiv codul nou + mentiunile legate de spatiu? Sau fac doar Hotararea AGA in care mentionez modificarile, sau fac Act aditional la Actul constitutiv si las Actul constitutiv in forma initiala?
M-ati mai ajuta daca mi-ati putea spune care sunt formularele ce trebuie completate la onrc ca sa simplific totul intocmind un singur dosar pentru cele 2 modificari...

Va multumesc foarte mult !
Cel mai recent răspuns: ContSters332571 , utilizator 10:27, 3 Octombrie 2014
Act aditional semnat de ambii asociati, actualizare act constitutiv ( care sa cuprinda modificarile/adaugirile din actul constitutiv nr. 1-) , dovada spatiu +contract chirie/comodat, etc. daca nu sunteti proprietari pentru locatia unde se va desfasura activitatea la punctul de lucru, schita cadastrala, aviz asociatie de proprietari, daca spatiul e intr-un bloc de locuinte.

E bine sa faceti o vizita la Camera de Comert si sa vorbiti mai intai cu un consilier ( sa aveti si actele la dvs. pentru a vi se spune daca sunt suficiente sau nu).
Va multumesc foarte mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)