avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere

Tatal meu detine un autoturism,dar acum 3 ani a paralizat si nu poate vorbi si nici nu mai este lucid,intrebarea mea este cum pot radia autoturismul tinind cont ca nu am apucat sa facem actele pe numele meu,iar numerele si talonul auto au fost retinute de politie fiindca el a circulat fara asigurare si itp la masina.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Particularu , utilizator 10:24, 3 Octombrie 2014
Dar cum a circulat daca e paralizat??
Toate acestea s-au intimplat inainte de paralizie si accidentul vascular
Interesul dv este sa radiati auto din evidenta fiscala a tatalui dv ?
Da,dar nu cunosc procerurile si nici nu stiu daca pot face acest lucru fara talonul si numerele masini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vanzare autoturism viorel61 viorel61 Am urmatoarea problema : tatal meu a decedat acum 3 ani, detinea un autoturism pe care l-am instrainat acum 2 ani doar pe baza unei chitante , (nu aveam ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)