avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor - estimare sanse liberare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor - estimare sanse liberare

Buna ziua.prietenul meu a fost condamnat la un an si 4 luni de inchisoare cu executare in ianuarie pentru conducere fara permis fapta fiind facuta in anul 2010.a iesit la munca, nu are rapoarte, a fost si in permisie 24h.pe 5 noiembrie trebuie sa intre in comisia de eliberare o sa accepte sa il elibereze sau nu?tin sa mentionez k este recidivist(pt scandal)

Alte discuții în legătură

Comisie liberare alinaali alinaali Buna ziua.prietenul meu a fost condamnat la un an si 4 luni de inchisoare cu executare in ianuarie pentru conducere fara permis fapta fiind facuta in anul ... (vezi toată discuția)
Comisie eliberare alinaali alinaali buna ziua! prietenul meu o fost condamnat la 1 an si 4 luni pentru conducere fara permis .pe data de 5 si 7 noiembrie a intrat in comisiile de liberare.nu are ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse rosica rosica In 2015 am fost condamnat la 2 ani inchisoare pe care i am execut zi la zi.M-am eliberat si acum se judeca faptele pe care le am savarsit in 2013 :adica un ... (vezi toată discuția)