avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contopire pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contopire pedepse

In 2015 am fost condamnat la 2 ani inchisoare pe care i am execut zi la zi.M-am eliberat si acum se judeca faptele pe care le am savarsit in 2013 :adica un accident rutier,conducere fara permis ,vatamare corporala de 89 zile si alcoolemie .Intrebarea mea este acum cand va ramane definitiv si ma va condamna cum se procedeaza?se contopete pedeapsa de am executat o de 2 ani cu pedeapsa care o voi lua pentru fapta pe care am savarsit o inaintea celei pentru care am fost condamnat?Mentionez ca sunt recidivist si am mai fost condamnat in 2012 la 8 luni inchisoare pt conducere fara permis si m am eliberat conditionat!Mi am recunoscut pe fond vina pentru a beneficia de reducerea de pedeapsa cu o treime!Astept ras dv!Multumesc !

Alte discuții în legătură

Deducere pedeapsa rosica rosica Buna ziua ,as dori raspuns cu privire la urmatoarea situatie,in prezent este condamnat la 2 ani inchisoare ,fapta petrecuta i 2014,pt furt,la o treime din ... (vezi toată discuția)
Reducere pedeapsa Lemg Lemg Buna seara!Am si eu o intrebare...sotul meu are de efectuat o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani si trei luni pt vatamare corporala din culpa.Aceasta pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Condamnat, cercetat pentru o alta fapta penala, consecinte kdoina2007 kdoina2007 In situatia in care o persoana este in prezent in penitenciar, este la jumatatea pedepsei si face o cerere de eliberare conditionata, dar politia il cauta ... (vezi toată discuția)