avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamantul pote fi urmarit penal in acelasi dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamantul pote fi urmarit penal in acelasi dosar penal?

Pun aceasta intrebare din curiozitate, fiindca este o concluzie logica la o aberatie a sistemului de justitie care a contestat o amenda judiciara? in locul meu!?

Inainte sa fie dispusa o amenda judiciara in temeiul art. 283 CPP, am citit ca cel amendat trebuie sa faca obiectul urmaririi penale, ori in dosarele mele penale ca si ale altora, s-a dat rezolutia neinceperii urmaririi penale, si mai mult de atat, am calitatea de reclamant

Deci intrebarea e, reclamantul pote fi urmarit penal in acelasi dosar penal cu inculpatii?

Daca da, motivati va rog prin lege, adica cel mai probabil Codul de procedura penala

Alte discuții în legătură

Exista obligatia comunicarii nup-ului inculpatului pe care l-am reclamat? eusaisapte eusaisapte Doresc sa stiu daca procurorul este obligat sa-mi comunice rezolutia de neincepere a urmaririi penale care a luat-o fata de inculpatul din dosarul penal pe ... (vezi toată discuția)
Rezolutie de incepere a urmaririi penale - cand? Micaly Micaly Instanta, prin decizie a dispus inceperea urmaririi penale. Dosarul a fost trimis la parchet care l-a trimis la politie pentru..... Cine, [b]cand[/b] si cum ... (vezi toată discuția)
Ce calitate am in dosarul penal daca s-a dispus renuntarea la urmarirea penala? eusaisapte eusaisapte Am primit ordonanta de renuntare la urmarirea penala care este intemeiata in drept pe art. 318 (1)(2) raportat la art. 314 b) din CPP Ce calitate am acum in ... (vezi toată discuția)