avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se pierde copil sau pensia daca mama se recasatoreste ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se pierde copil sau pensia daca mama se recasatoreste ?

am si eu o mica problema am o prietena care a divortat acum cativa ani sa terminat divortul in conditii amiabile tin sa precizez ca prietena a avut si un copil din aceasta casnicie fostul sot plateste pensie alimentara intrebarea mea este catre dumneavoastra daca acum prietena se va recasatori va pierde pensia alimentara sau mai rau copilul va multumesc si astept raspuns din partea cuiva care ma poate ajuta
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:38, 4 Octombrie 2014
Cui plateste pensie alimentara, copilului sau si fostei sotii?
ii plateste sotiei pentru copil
Deci numai pentru copil, ca urmare chiar daca mama copilului se recasatoreste tatal este obligat sa plateasca in continuare pensie alimentara pentru copil.
inca o intrebare va rog frumos copilul are 14 ani tatal acum la momentul actual poate sa o dea in judecata pe mama pentru ai lua copilul sau nu are aceasta posibilitate sau eu stiu daca are aceasta posibilitate in ce termeni si conditii va multumesc
Are oricand posibilitatea sa ceara ca minorul sa locuiasca cu el, conteaza si daca minorul vrea.

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor după căsătoria părintelui rezident AmySor AmySor Buna ziua....de curand m-am recasatorit avand in grija fetita din prima casatorie intrebarea mea este daca se mai primeste sau nu pensia alimentara daca te ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie platita pensia alimentara? lucianlucian lucianlucian Daca dupa divort sotia obtine custodia copilului, eu va trebui sa platesc pensie alimentara. Daca ea se recasatoreste, ea va mai primi pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - schimbarea destinatarului frezie frezie am o fetita , de 17 ani , careia ii platesc pensie alimentara ,banii ii trimit postal .Pana la aceasta data banii ii puneam pe numele fostei sotii , dar acum ... (vezi toată discuția)