In perioada 2001-2003 am absolvit un program de masterat la o universitate din strainatate, incheiat cu diploma de master recunoscuta de ministerul invatamantului.
programul includea slujba de asistent universitar-remunerata ca si salariu. Bun, cum as putea sa obtin o adeverinta sa imi consider aceasta perioada ca vechime in munca? carte de munca am din 2004. Intrebarea e importanta deoarece am 9 ani si 4 luni vechime in munca, dar cu vechimea in munca de la masterat-prestand in aceasta perioada asistent univ, trec la alt prag de vechime. Din pacate este problema distantei/strainatate si a timpului...ministerul muncii sau al invatamantului ma poate ajuta, ca sa inchei seria intrebarilor mele? multumesc
Va multumesc mult pentru mesaj- aceasta este si parerea mea:un document din care sa reiasa ca am fost angajatul lor in acea perioada- ar rezolva problema.
2 aspecte: Faptul ca am diploma de master echivalata + orginalul diplomei de master (echivalarea studiilor in strainatate) + O copie semnata a ofertei/contractului in engleza, facuta de universitate - nu sunt suficiente ca, odata ce le arat la secretara sefa/contabila a liceului unde lucrez sa mi le considere vechime in munca?
- as putea sa-i contactez. pot sa le cer o adeverinta din care sa rezulte...trebuie sa am mare, mare noroc sa nimeresc peste secretara potrivita, care sa inteleaga exact ceea ce vreau (si de ce...) sa nu considere un big deal si sa imi elibereze acest document, in engleza, sa mi-l trimita postal sau prin e-mail.
Cat ar putea sa dureze?...Tare mi-ar fi mai convenabil sa ma multumesc cu ce am la punctul 1.ASTEPT PAREREA DUMNEAVOASTRA