avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită achizitie imobil licitatie lichidator judiciar
Discuție deschisă în Executare silită

achizitie imobil licitatie lichidator judiciar

Doresc sa achizitionez un imobil al unei societatii comerciale aflata in faliment si lichiare judiciara prin licitatie publica cu strigare. Unul dintre actionarii societatii respective este ruda de gradul I cu mine. Este posibil sa particip fara a fi contestat da catre el sau ceilalti asociati ai societatii? Poate fi contestat procesul verbal de licitatie de catre actionarii societatii sau altcineva?
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 13:49, 5 Octombrie 2014
Puteti sa participati!
Ceilalti pot contesta, sustinand ca sunteti persoana interpusa a unuia dintre actionarii debitoarei falite, asa cum des se intampla in cazuri de genul acesta. Dar consider nu este intemeiat acest motiv...si instanta va respinge contestatia.
Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2014
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare contestatie proces verbal licitatie Sonlic Sonlic La o licitatie publica deschisa s-au prezentat 2 licitatori. Lichidatorul judiciar este reprezentantul unei societati aflata in faliment a carui bun este scos ... (vezi toată discuția)
Inchiderea procedurii insolventei si procesul penal rrocambole rrocambole Procedura insolventei poate fi inchisa anterior solutionarii unei cauze penale in care societatea este parte vatamata si parte civila? In caz ca procedura se ... (vezi toată discuția)
Raspunderea fostilor administratori ai unei sa ContSters101393 ContSters101393 Am facut parte din Consiliul de administratie al unei societati pe actiuni ( SA) in perioada 1999 -2001. Nu am fost angajat al societatii.Am detinut 16% din ... (vezi toată discuția)