avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie roman cu albanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie roman cu albanez

Buna ziua as dori sa ma ajutati sunt intr-o situatie complicata, doresc sa ma casatoresc cu cetatean albanez in Romania,dar nu stiu daca pot pleca dupa casatorie in UK, momentan suntem amandoi in UK,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau chiar cu documentele,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:06, 6 Octombrie 2014
Cititi acest topic, contine raspunsurile care va intereseaza:
www.avocatnet.ro/content/for...
Nu sta cu forme legale in Anglia?

:oops:
Va rugam nu deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect pe sectiuni diferite, incalcati Regulamentul de postare.
Mihaela26C a scris in alt topic:
multumesc mult pt rasuns, si imi cer scuze ca am insistat cu intrebarea mea pe mai multe topicuri. o simpla curiozitate aproximativ cat timp dureaza sa ii accepte permisul de sedere ???? multumesc!!!


Nu dureaza mult, 2 - 3 saptamani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in anglia cu cetatean albanez mariaaab mariaaab buna seara...as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a ma casatori in anglia cu un cetatean albanez.am inteles ca dupa circa 6 luni ni se da pasaportul ... (vezi toată discuția)
Pret apartament scos la licitatie aadriana aadriana Cum se calculeaza valoarea de la care va incepe licitatia in cazul unui apartament executat silit? (vezi toată discuția)
Plangerea penala poate fi inregistrata la sectia de politie pe raza careia isi are domiciliul cel care face plangerea? cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: O persoana care are domiciliul in mediul rural (comuna) poate depune o plangere penala ... (vezi toată discuția)