avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sotul este plecat din tara iar de intretinerea familie a uitat complet,sansele ca el sa se ocupe de familie practic sunt zero, stiu ca as putea sa l dau in judecat sa cer pensia alimentara anticipat sentintei divortului dar ne fiind in tara nu trimite bani, din pacate ma aflu intr o situatie critica si nu stiu la cine sa mai apelez pentru a ma ajuta. As dori un sfat sau o sugestie multumesc mult
Cel mai recent răspuns: darimoni , utilizator 08:09, 11 Octombrie 2014
In acest proces de divorț solicitati si stabilirea unei pensii de întreținere, chiar daca domnul nu este in Tara. Veți putea pune in executare soluția instantei de judecata, numai sa aveti ce.
Cunoasteti unde a plecat, s-a dus sa munceasca sau de ce a plecat ?
Aveti bunuri in comun ?

da este plecat la munca in Spania dar a uitat de famile din pacate
Cereti in instanta sa fie obligat la plata unei pensii de intretinere in favoarea minorului.
am cerut printr o Ordonanta Prezidentiala iar acum astept raspuns,va multumesc frumos pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Georgiana450033 Georgiana450033 Bună ziua, stau cu soțul la părinții lui, eu nu am o casă, mă pot duce la verișoara mea să stau cu copilul, dar taică-său nu e de acord, nu mi-l dă, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? Diamandi Diamandi Sotul este plecat la munca in alta tara. Intre timp a inceput sa se comporte ciudat, sa imi aduca injurii si sa trimita bani din ce in ce mai greu si mai ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie FLORINA-GEORGI FLORINA-GEORGI BUNA ZIUA.NU STIU CE SA FAC.VA ROG SA-MI DATI UN SFAT.AM O FATA DE 14 ANI SINTEM PLECATE DIN TARA ,TATAL EI AI PLATESTE ALOCATIA O LUNA DA UNA NU ,DAR NU A MAI ... (vezi toată discuția)