avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intreprinderi individuale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intreprinderi individuale

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca am facut un cantract de comodat pentru masina, pentru a putea deduce cheltuielile cu combustibil pe intreprinderea individuala, acesta trebuie inregistrat la finante? dar in cazul unui S.R.L?
de regula comodatele nu se inregistreaza la finante, acestea sunt contracte de folosinta cu titlu gratuit.Oricum, nu le mai dati idei celor de le finante, maine poimaine ne iau taxe si pe aerul respirat...:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere masina pe firma laura2008_angel laura2008_angel buna ziua am o intreprindere individuala de 2 luni si asi vrea sa trec o masina pe firma.Problema este ca masina nu e pe numele meu ci al sotului. eu m-am ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pe baza de contract de comodat auto adynamaria adynamaria Buna ziua, Am deschis recent un magazin de haine (Intreprindere Individuala). Aprovizionarea o fac cu masina prietenului. Pot deduce in contabilitate bonurile ... (vezi toată discuția)
Tva deductibil bonuri de benzina denisa2011 denisa2011 in luna noiembrie am depasit pragul de 35000 euro avand o sc neplatitoare de TVA, incepand cu 01.12.2010 trebuia sa intru sa facturez cu TVA ... (vezi toată discuția)