avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare diurna si transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare diurna si transport

Asi dori un raspuns la o problema pe care o am in legatura cu decontarea cheltuielilor de diurna si de transport. Am fost delegat pe o perioada de 60 zile calendaristice dar cu o pauza intre cele doua delegari de 30 de zile la o distanta de locul de munca de 240 km la o alta unitate din cadrul aceleasi institutii unde cazarea ne fost asigurata dar diurna si cheltuielile de transport nu au fost decontate pe motiv ca nu sunt fonduri dar a trecut peste 3 luni de cand sa incheiat prima delegare iar acum sunt din nou in delegare pe 30 de zile dar la cerere pentru ca numai asa se mai poate ca sa nu fim mutati temporar. Intrebarea este care sunt pasi legali sau ce ar trebui sa fac ca sa imi fie decontate diurna si transportul(dar nu sunt singur suntem mai multi colegii in aceasta situatie)
recunosc am inregistrat acest subiect pe alt topic. dar aceste sunt problemele si i-mi cer scuze de greseala va multumesc mult.
@ claris05desi

Nu m-am referit la dvs.

Dvs ati mentionat in mesajul initial urmatoarele : "Asi dori un raspuns la o problema pe care o am in legatura cu decontarea cheltuielilor de diurna si de transport" si s-a postat textul art.44 C.mun. care nu are nicio legatura cu decontarea.
@ Interventie moderator

Niciunul din linkurile mentionate de dvs nu se refera la decontarea cheltuielilor.

Va adresez rugamintea de a posta numai mesaje care au legatura cu topicul deschis , astfel incat sa evitam neplacerile cauzate de stergerea mesajelor offtopic.
Pentru a vi se deconta cheltuielile, trebuie sa aveti un ordin de deplasare legal intocmit, aprobat de ordonatoru de credite, vizat de cfpp si de catre institutia sau societatea unde ati fost delegat.
Acest document justificativ, daca este corect intocmit, se depune in termen de 48 ore la registratura instituţiei care v-a delegat. Aici este verificat, primeste viza cffp pentru suma ce urmeaza sa se deconteze, se aproba de catre ordonator si se transmite la caserie pentru plata.
Verificati daca nu s-a impotmolit pe undeva.
Daca nu a ajuns la caserie pentru plata din cauza lipsei de prevederila Cap.I Cheltuieli de personal - Delegatii, va trebui sa asteptati pana cand cei ce au semnat decontul vor face o rectificare a bugetului si vor majora cheltuielile cu delegatii. Pâna atunci...
Postarile anterioare s-au vrut o readucere aminte a drepturilor dvs., dar plecarea din nou ma face sa cred ca situatia va convine !
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
ContSters331913, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare anton981 anton981 Buna ziua . Am o nelamurire . Locul meu de munca este la 65 km de casa si fac naveta de 20 de ani . Acum un an am fost delegati la un alt loc de munca in alta ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera diurna nespecificata in con.munca? VikBemBem VikBemBem Soferul de TIR poate recupera DIURNA, (nu salarul) daca aceasta nu este stipulata in con.de.munca ? Exista vre-o baza legala/juridica etc, la care se poate ... (vezi toată discuția)
Diurna in comunitatea europeana Fleara Emilian Sorin Fleara Emilian Sorin Buna ziua,Fleara Emilian Sorin ma numesc,lucrez la o firma de transport internațional mărfuri pe camion 40 de tone. Am și eu o întrebare legată de faptu ... (vezi toată discuția)