avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Am un PFA si am codurile CAEN 4799,4782 si 4789,as dori sa stiu daca pot sa-mi vand marfa la intrarea in parcuri si piete si daca se poate,am nevoie de autorizatie de la primarie?
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 21:03, 23 Octombrie 2014
puteti sa vindeti, dar aveti nevoie de autorizatie de la primarie.
Buna seara,

HG 348/2004 prevede cadrul legal al activității de care sunteți interesată dumneavoastră.
Casa de marcat este obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuie sa indeplinesc? Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua ! O firma doreste sa participe la un targ cu produse de Craciun, targ care dureaza aproximativ 1 saptamana. Trebuie sa aiba in obiectul de ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala mitdan67 mitdan67 am fost astazi la cameara de comert in intentia de a-mi deschide o I I .domeniul de activitate principal ar fi comert cu amanintul si mai precis as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pfa? dianartms dianartms Buna ziua, De 3 ani sunt pfa, cresc capre si fac branza si incerc sa devin din exploatatie agricola o ferma de succes. Cand m-am dus la RC si la ANAF sa ma ... (vezi toată discuția)