AVLIL a scris:
Despre problema actuala concreta: cum va suna de 20-30 de ori pe zi? De pe 20-30 de numere? Nu le puteti bloca numerele de pe care suna?
Ce doresc ei, exact? Ca o incaierare cu multe descarcari de emotii in plina strada, desi e traumatizanta, nu-i chiar un fapt temator... va e teama de ei? De ce? Intentioneaza sa ce? Sa va bata? Sa ce?
Caci fara o finalitate, nu e posibila dovedirea hartuirii, ea trebuie sa urmareasca un scop. Nu ea, ci ei, parintii.
In concluzie, desi puteti face anumite chestiuni legal, nu cred ca aici e problema. Poate ca le e greu sa accepte esecul lor, "esecul" dv. sau cine stie cu ce demoni se zbat si ei. Totusi, indiferent de problemele lor, dv. e bine sa le rezolvati pe ale dv., caci hartuirea in familie arata unele chestiuni vechi nerezolvate si, daca sunt nerezolvate pentru unii, se intampla des sa fie pentru toti.
Nu e problema numai cu telefonul. M-am trezit cu ei neinvitati la mine acasa, si desi nu le-am deschis usa, au intrat peste mine, fiindca usa era inchisa. Telefonul meu nu are functie de a bloca numerele de telefon "obositoare".
Ce doresc ei? pai isi doresc sa "tratez" aceasta "boala" si sa fac ceea ce doresc ei. Mama pur si simplu, refuza dezacordul meu de a merge la biserica impreuna cu ei, de exemplu. La multe "nu"-uri primesc refuzuri foarte categorice. Si de cele mai multe ori, vin cu chestii puerile, ca vor nu stiu ce chestie, desi am incercat sa transez treburile si sa le spun ca avem vieti separate.