avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caut avocat pt.probleme de mostenire-sibiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caut avocat pt.probleme de mostenire-sibiu

a
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2009
daria2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: Catalin Mihalache , Avocat 19:47, 25 Mai 2009
gasiti avocat pe Sibiu in catalogul consultantilor(sectiunea Sibiu), dar nu incercati sa va erijati in avocat, daca l-ati angajat dati-i si creditul necesar, altfel, ar fi trebuit sa va aparati singura.Daca apelati la "doctor" nu incercati sa-i dati sfaturi...;)
Daca doriti sa gasiti avocatul potrivit, din punctul dvs. de vedere, solicitati inainte sa angajati pe cineva ca avocat o consultatie juridica contra cost.

In situatia in care va convinge ca este avocatul care trebuie solicitati-i sa va reprezinte in dosarul dvs, iar in situatia in care nu va convinge, cautati un alt avocat pe aceeasi metoda.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru actiune in instanta civila: recuperare datorie george_ro72_yahoo_com george_ro72_yahoo_com As dori introducerea unei actiuni civile in vederea [b]recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Suspect de furt de la locul de munca masuri legale Euionut123 Euionut123 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema. Mai exact lucrez intr-o unitate si sunt suspectat pe nedrept de furt. La iesirea din serviciu am fost controlat dar ... (vezi toată discuția)