avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sesizare impotriva administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sesizare impotriva administratorului

Unde pot sa fac aceasta sesizare-adresa sau email (Sesizati oficial serviciul de indrumare si sprijinire asociatii de proprietari)? cu privire la faptul ca administratorul este si presedinte si ca nu calculeaza bine cotele la intretinere?
Multumesc:(+faptul ca nu plateste impozit pe venitul realizat di activitatile de mai sus?:((
Cel mai recent răspuns: VintilaRomeo , utilizator 13:24, 6 Octombrie 2014
Acel compartiment, cu denumirea aproximativa din paranteza, se afla la primaria de care apartineti.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare. mariusf09 mariusf09 Buna seara, Spuneti-mi va rog unde pot face o sesizare impotriva conducerii unei asociatii de proprietari. Detin informatii ca persoane care sunt platite din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare referitor la cheltuieli comune care ... Maryegy Maryegy Buna ziua, Am o întrebare referitor la cheltuieli comune care mi se pun in fiecare luna la asociatie de locatari,inclusiv consumul de apa rece pentru care ... (vezi toată discuția)
Serv. cgugoasa cgugoasa As dori sa stiu ce atributii legale are personalul din primarie din compartimentul <Relatii cu asociatiile de proprietari>. Se pare ca exista niste ... (vezi toată discuția)