avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Documente necesare la executorul judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Documente necesare la executorul judecatoresc

Am o sentinta penala de pus in executare, eu fiind parte civila ce isi recupereaza pagubele. Credeam ca acea copie a sentintei pe care am luat-o de la tribunal e completa. Dna de la biroul executorului m-a trimis si dupa decizia ICCJ - sentinta in prima instanta a fost modificata la ICCJ in sensul de a scadea 1 an din perioada de inchisoare a vinovatului.
E necesara daca nu a afectat ceea ce ma priveste?
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 15:28, 6 Octombrie 2014
Evident ca este necesara prezentarea tuturor deciziilor pronuntate ulterior in caile de atac impotriva sentintei de fond pe care ati prezentat-o. Ele formeaza un tot unitar, fie ca modifica fie ca nu modifica sentinta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare DanyD DanyD Pentru judecarea unei contestatii in anulare, este necesar intreg dosarul penal in care s-a pronuntat o HJ definitiva sau este suficient doar dosarul din ... (vezi toată discuția)
Cand isi produce efectele recursul in interesul legii? silviup silviup Avem o sentinta judecatoreasca definitiva si investita cu formula executorie, pronuntata de catre Tribunalul Valcea-Sectia Comerciala si Contencios Ad-tiv ... (vezi toată discuția)
Ce mai este de facut in acest caz ? kyliejenner kyliejenner Daca cineva a primit o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani , a executat 5 luni dupa care a ramas in suspendare , iar acum dupa 9 luni a primit ca sentinta ... (vezi toată discuția)