avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Adeverinta pentru casa de pensii, refuz eliberare fara ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Adeverinta pentru casa de pensii, refuz eliberare fara plata integrala a taxei

Buna ziua, am cerut o adeverinta de la facultate, adeverinta ce-mi este necesara anual pentru casa de pensii pentru a-mi putea primi pensia de urmas. Precizez ca taxa de facultate inca nu am platit-o integral, mai am de platit jumatate. Secretara mi-a zis ca nu imi elibereaza adeverinta daca nu platesc taxa integral. Acea adeverinta trebuie depusa la Casa de Pensii pana pe data de 10 cel tarziu din cate stiu. Anul trecut cand mi-a fost eliberata adeverinta nu aveam platita toata taxa( in 2 rate a fost platita). De moment ce sunt in anul 3, de ce tocmai acum ma lovesc de problema asta? Fiind posibila si acceptata de catre facultate plata taxei in 2 rate, de ce mi se "fura" dreptul de a face rost de aceasta adeverinta in timp util? Ca sa nu mai precizez ca la Casa de Pensii intr-un comunicat scrie ca adeverintele e primesc pana pe data de 6 ale lunii. Eu nu am posibilitatea acum de a plati restul de taxa. Ce e de facut in cazul asta?

Alte discuții în legătură

Pensie urmas paulika93 paulika93 Buna!Am fost astazi la facultate,facultate privata si mi-am achitat prima rata,iar cand am cerut sa mi se dea o cerere pentru adeverinta care sa imi fie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas djmarius djmarius Salut, Am si eu o intrebare, ca sa beneficiez in continuare de pensie de urmas, eu fiind la master, si lucrand la o societate unde am salariul brut de 540 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas - student maria-ana2 maria-ana2 Buna ziua! Am si eu o problema la care sper ca mi se va da un raspuns. Primesc o pensie de urmas de pe urma unuia dintre parinti,in fiecare an ducand ... (vezi toată discuția)