avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas

Buna!Am fost astazi la facultate,facultate privata si mi-am achitat prima rata,iar cand am cerut sa mi se dea o cerere pentru adeverinta care sa imi fie doveditoare la Casa de pensii,mai exact adeverinta pt pensia de urmas,mi s-a zis ca pot primi aceasta adeverinta doar daca am achitata toata taxa...Este legala aceasta treaba?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:48, 15 Octombrie 2014
Solicitati in scris ! Sa va specifice ca e valabila pana in data de, si se poate prelungi numai dupa plata diferentei.
1. - Nu prea este corect cum procedeaza facultatea respectiva, dar este o metoda de a va forta sa platiti taxele intregi.
- Nu va poate priva de dreptul de a beneficia de pensie de urmas (din care poate veti plati si taxele, ulterior).

2. In adeverinta se va scrie numai daca urmati cursurie facultatii respective nu si daca ati platit taxele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru casa de pensii, refuz eliberare fara plata integrala a taxei Glock Glock Buna ziua, am cerut o adeverinta de la facultate, adeverinta ce-mi este necesara anual pentru casa de pensii pentru a-mi putea primi pensia de urmas. Precizez ... (vezi toată discuția)
Ajutor lili.otroc lili.otroc In 09.09.2008 fetele mele gemene majore au deschis actiune pentru pensia alimentara in sedinta din 11.11.2008 instanta a ramas in pronuntare si decide ca tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major antoniu.mihaela antoniu.mihaela buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a ... (vezi toată discuția)