avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, durata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, durata

Buna ziua. Ca societate comerciala am castigat un proces impotriva unui client care avea sa-mi dea o suma de bani, bani care reprezentau contravaloarea unor marfuri. Am ajuns la executare silita. Intrebarea mea este : cam cat poate dura executarea ? Precizez ca am de la executor adresele trimise bancilor si primariei din localitatea in care isi are sediul debitorul.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: STAN MIHAELA , utilizator 12:40, 10 Octombrie 2014
Cateva luni dureaza. Important sa ii gaseasca ceva ce sa execute.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa poprire executor ContSters56278 ContSters56278 ce posibilitati legale ? am la indemana sa -l fac pe executor sa popreasca contul debitorului meu?Pot sa cer in scris sa popreasca contul debit ? Dosarul este ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca boccca boccca am o hotarare judecatoreasca prin care fostul angajator trebuie sa-mi plateasca drepturile salariale neacordate (definitiva si executorie, cu drept de recurs, ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea popririi de catre banca !!! davidescucostel davidescucostel Buna ziua Am castigat un proces cu o firma ( unde am lucrat ) si am obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care firma respectiva avea obligatia sa-mi ... (vezi toată discuția)