avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CIM
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CIM

Potrivit legislatiei in vigoare CIM ul mai trebuie inregistrat la ITM?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 9 Octombrie 2014
Da, in Revisal
Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora.

Acestea se transmit in format electronic, n registrul general de evidenta a salariatilor, conform HG nr.500/2011, modificata si completata.
Multumesc.
A aparut aici un articol in care se spunea ca inca mai exista aceste obligatii.

Despre ce articol este vorba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim art 55 b) cerere si/sau decizie cdr72 cdr72 Am cererea de incetare CIM conform art 55 lit. b) aprobata .De ce mai este necesara emiterea deciziei catre ITM? In ce termen este obligat angajatorul sa emita ... (vezi toată discuția)
Contractele de munca individuale Robert19 Robert19 CMI-ul nu se mai inregistreaza la itm?.. e adevarat? (vezi toată discuția)
Luarea in evidenta la itm carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. M-am dat demisia si inca nu am facut lichidarea . Cum se face inscrierea la ITM incetarea cim si in ce baza? Daca nu semnezi lichidarea (documentul ... (vezi toată discuția)