avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariul minim presedinte asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariul minim presedinte asociatie proprietari

Am lucrat 2 ani cu contract de mandat ca preseinte de asocitie de proprietari si am avut un salariu de 550 ron, sub cel minim pe economie.Se poate? sau era obligatoriu sa am minimum pe ec.? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 21:03, 7 Octombrie 2014
Contractul de mandat nu are nicio legatura cu salariul minim brut pe economie.
Se putea si 100 lei. Dacă 550 lei ati negociat si semnat contractul de mandat atat ati primit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatoriu cresterea salariului? angialex2017 angialex2017 Este obligatoriu sa i se mareasca salariu unui administrator de bloc daca a crescut salariu minim pe economie? Sau marirea de salariu se stabileste in Adunarea ... (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare minim pt persoane cu studii superioare ochiumagic ochiumagic Buna ziua ! Va rog sa-mi spuna cineva cu cat pot angaja o persoana cu studii de Drept, pe o functie care nu are nici o legatura cu studiile. Este ... (vezi toată discuția)
Plata sub minim pe economie? ralukbuza ralukbuza Intr-un contract individual munca este precizat un salariu ex:720 minim pe economie, norma intreaga, dar mai exista si stipulat faptul ca esti platit in ... (vezi toată discuția)