avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzari la distanta
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzari la distanta

O societate neplatitoare de TVA cu sediul in Romania,are ca obiect de activitate vanzari online.Intentionez sa vand produsele, tot online, prin intermediul unei societati cu sediul in Germania , care in schimbul unui comision, comercializeaza produsele,le expediaza si intocmeste factura pe numele societatii din Romania,virand c/valoarea produselor vandute in contul bancar al societatii din RO.Lunar , societatea din Germania, imi trimite factura privind serviciile prestate.
Va rog, sa -mi raspundeti ,daca este posibil sa se desfasoare o asemenea operatiune si ce implicatii are din punct de vedere al TVA si fiscal

Alte discuții în legătură

Completare 300 si 390 ?! ContSters283545 ContSters283545 Buna, Societate romaneasca, cu obiect de activitate \\\\\\" comert cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie\\\\\\", cu asociat unic cetatean strain ... (vezi toată discuția)
Vanzare online Andreea_321 Andreea_321 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : - o societate din RO platitoare de TVA va efectua vanzari online prin magazin online catre ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate ctr consignatie realog realog Am o societate platitoare de TVA si am ca domeniu de activitate comert online. Nelamuririle mele sunt legate de vanzarea unor produse handmade preluate ... (vezi toată discuția)