avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Tamponare cu un autovehicul cu remorca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Tamponare cu un autovehicul cu remorca

Stand la senator,pe a treia banda,parale cu mine era o masina cu remorca, pe a doua banda, cand s-a facut verde am apucat sa plec de pe loc, si am auzit un zgomot, masina cu remorca mi-a infundat usa din data, dreapta si mi-a zgariat usa din spate, cu aparatoarea de la roata de la mijloc, practic masina e zgariata putin la usa din spate si infundata bine la usa din data. Nu ne-am inteles si am mers la politie.Politistul a considerat ca eu am fost de vina si m-am ales si cu 3 puncte.Ce pot sa fac, pentru ca nu inteleg de ce sunt eu de vina?!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 11:00, 9 Octombrie 2014
sa contestati decizia politiei. Banuiesc ca v-a dat un proces verbal de sanctionare, formulati plangere impotriva acestuia in termen de 15 zile , la Judecatoria de pe raza teritoriala unde s-a produs accidentul si daca castigati in instanta, veti putea recupera contravaloarea reparatiilor la masina dvs. de pe asigurarea RCA a celuilalt cond. auto implicat in acelasi accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a luat permisul de condus .ce trebuie sa fac? anisoararanete anisoararanete BUNA ZIUA.IN DATA DE 25.09.2013 MA DEPLASAM PE RAZA COMUNEI DRAGALINA ,JUD CALARASI IN INTERES DE SERVICI ,MENTIONEZ CA SUNT AGENT LA O FIRMA DE ... (vezi toată discuția)
Asigurari astra ~ abuz inspector daune acomputers acomputers Buna seara, Am si eu cateva intrebari in legatura cu modul de demarare/finalizare al unui dosar de daune auto. In speranta ca ma poate ajuta cineva, relatez ... (vezi toată discuția)
Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)