avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Flotant pe baza de contract de comodat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Flotant pe baza de contract de comodat

Se poate obtine flotant pe baza de contract de comodat?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:21, 8 Octombrie 2014
Se poate, faceti contractul cu termenul pe care doriti sa il aiba viza de resdinta (maxim 1 an).
La Evidenta va trebui sa duceti si actul de proprietate al imobilului in original+copie, nu e suficient doar contractul de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat vs viza flotant StefiPop StefiPop Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. De 2 ani sunt relocata impreuna cu familia in Brasov. Stau cu chirie in Brasov de 1 an in acelasi apartament. ... (vezi toată discuția)
Viza flotant bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)