Buna ziua.
Vreau sa ma clarific cu privire la plata concediilor de odihna neefectuate.
Nu am luat concediu pe 2011, 2012, 2013, iar in 2014 intre 18 martie si 21 septembrie am fost in CCC, mi-am reluat activitatea pe 22 septembrie 2014.
Salariu brut pentru perioada ianuarie 2011 - martie 2014 a fost de 4278 lei, iar pentru perioada incepand cu 22 septembrie 2014 este de 2112 lei.
Daca imi dau demisia acum ... la ce salariu se va raporta plata pentru concediul de odihna neefectuat ?
Va multumesc pentru timpul si atentia dumneavoastra.
art.150 C.mun.
(1) Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
(2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
....
In speta, in opinia mea, vor fi luate in calcul drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat c.i.m.