avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AUTORIZATIE DE MUNCA LUCRATOR PERMANENT - CETATEAN ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AUTORIZATIE DE MUNCA LUCRATOR PERMANENT - CETATEAN MAROCAN

Buna ziua!
Vin in atentia dumneavoastra cu urmatoarele probleme:
- La firma unde lucrez in prezent avem ca lucrator detasat un cetatean marocan pentru care am obtinut autorizatia de munca ca lucrator detasat, respectiv viza de lunga sedere si permis de sedere ca detasat ( valabil din 07.2014 - 31.03.2015). Acum acesta doreste sa isi aduca in tara familia, sotia si copilul minor, pentru care am inteles ca trebuie sa obtina un aviz de la IGI (Inspectoratul General pentru Imigrari). Intrebarea mea este: poate obtine acest aviz in conditiile in care permisul de sedere are valabilitatea mai mica de 12 luni?
- tot legat de acest cetatean am dori sa il angajam cu contract individual de munca , deci va deveni lucrator permanent. In acest caz trebuie sa ii anulez autorizatia si permisul de sedere ca detasat? Daca da el cum va putea munci in continuare in Romania pana la obtinerea unei noi autorizatii si permis de sedere permanent? Sau ii pastrez autorizatia de munca si permisul de sedere ca detasat pana obtin cele permanente?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2014
aloghin, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatia de munca - lucrator permanent - cetatean marocan aloghin aloghin Buna ziua! Vin in atentia dumneavoastra cu urmatoarele probleme: - La firma unde lucrez in prezent avem ca lucrator detasat un cetatean marocan pentru care ... (vezi toată discuția)
Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Viza de munca in romania aureliana_xyz aureliana_xyz O doamna din Nepal doreste sa lucreze in Romania (ca si menajera). Care sunt documentele necesare pentru ca persoana respectiva sa poata fi angajata in ... (vezi toată discuția)