avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare firma

Buna ziua. As dori sa-mi spuneti si mie care ar fi costurile si demersurile pentru inchiderea unei SRL-D infiintata in anul 2013 in conditiile in care nu am desfasurat nici-o activitate? Exista vreo modalitate de a scapa de firma fara costuri? Poate fi vanduta? Dupa cati ani este radiata firma automat daca nu avem activitate?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 14:03, 12 Octombrie 2014

Buna ziua
Daca nu aveti activitate pe firma lichidarea se face simplu prin registrul Comertului(lichidare voluntara).Adresati-va acestuia si veti primi toate informatiile necesar

O zi buna
Adina Rus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Cum se inchide un srl? BACAOANU BACAOANU Buna ziua, as dori sa stiu care sint conditiile in care pot inchide un SRL, pe care nu am mai lucrat de 2 ani si care sint costurile? Mentione ca nu am datorii ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate de la infiintare mplucian mplucian Buna ziua, In 2009 am infiintat un srl in Bucuresti ,impreuna cu un asociat, in procent 50/50, cu scopul de a desfasura activitati in constructii. Planurile ... (vezi toată discuția)