avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de urmas minor, tatal cetatean strain decedat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de urmas minor, tatal cetatean strain decedat

Buna ziua, Sotul meu, cetatean pakistanez a decedat in anul 2008. Din casatoria noastra a rezultat un copil, acum in varsta de 2 ani. Dintr-o casatorie anterioara, sotul meu mai avea 3 copii, majori in acest moment. El a activat ca ofiter de politie cu rang inalt. Domiciliul meu a ramas stabil in Romania iar copilul este cetatean roman. Am fost in vizite dese si scurte in Pakistan cat timp sotul meu a fost in viata, dar, din pacate nu cunosc care erau bunurile lui imobile/mobile. In momentul decesului care a avut loc in Norvegia, nu am fost langa el, relatia noastra neffind una tocmai buna. Dupa moartea sa, probabil ca ceilalti copii au deschis succesiunea dar nu m-au anuntat. As vrea sa stiu daca fiul meu minor are dreptul la pensie de urmas/alimentara din partea statului pakistanez avand in vedere ca ocupa o functie destul de importanta in politie. Am luat legatura cu un avocat aici in tara, dar dupa ce am obtinut certificatul care atesta calitatea de mostenitor si am platit onorariul solicitat, nu mi-a mai raspuns la telefon, desi il vad foarte des la tv. As avea nevoie de sprijin in vederea solutionarii acestei situatii.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 16:28, 8 Octombrie 2014
Este ceva in neregula in enuntul dvs. Spuneti ca sotul a decedat in 2008 si aveti un copil in virsta de 2 ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas in r. moldova mariabedau mariabedau sant vaduva de 12 ani sotul meu a fost invalid de gradul 2 pe viata in razboiul din transnistria, sotul a decedat in anul 2003.as dori sa aflu daca pot avea ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu cetatean pakistanez am nevoie de informatii . white chocollate white chocollate in noiembrie am venit in pakistan unde m-am casatorit cu cetatean pakistanez.locuim aici dar eu nu am inregistrat casatoria la ambasada si nici nu o sa-mi ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune marinel12 marinel12 Acum 3 luni persoana a decedat in Serbia, acolo fiind casatorit de 9 luni, cu o cetateana sarba, fara urmasi. Persoana decedata era cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)