avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Post pe perioada concediului fara plata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Post pe perioada concediului fara plata

pe perioada concediului fara plata unitatea scolara are obligatia de a pastra postul unui angajat? sau poate sa il scoata la concurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 8 Octombrie 2014
normal
Il poate scoate la concurs pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fără plata învățământ AlinaGeorgiana29 AlinaGeorgiana29 Buna ziua! Lucrez în învățământ de 6 ani cu contract pe perioada nedeterminata și îmi doresc ca începând cu 1 septembrie sa îmi iau concediu fără ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs pe postul meu portrait portrait Buna ziua, sunt angajata in cadrul Directiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, la un centru de copii cu dizabilitati, in urma unui ... (vezi toată discuția)
Concediu fãrã platã ºi scoatere la concurs a postului pe perioadã determinatã albus_ramona albus_ramona buna.as vrea sa ma informati daca este legal ceea ce face o persoana ,si anume,ea este angajata cu carte de munca la spital,dar de vreo doi ani isi ia concediu ... (vezi toată discuția)