avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... participare la examen promovare functionari publici ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

participare la examen promovare functionari publici fiind in concediu medical

Buna ziua tuturor.
Sunt functionar public si in data de 20 oct.2014 am programat examenul de promovare din consilier principal in superior. Indeplinesc toate conditiile participarii la examen dar a intervenit o urgenta medicala chirurgicala si pana pe data de 31 oct am concediu medical.
Intrebarea este urmatoarea: imi este permis sa particip la examen fiind in concediu medical? Daca da, imi pot continua concediul dupa examen?
Mentionez ca nu am probleme care mi-ar putea afecta capacitatea intelectuala.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public. ramona_moraru ramona_moraru Buna ziua, As dori sa stiu daca este posibil sa particip la examenul de promovare in functia publica in timpul concediului de maternitate (post natal) avand ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public alicia4320 alicia4320 In cazul unui examen de promovare al unui f.p. consilier asistent treapta a II , este adevarat ca nu poate fi promovat mai mult decat consilier principal ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad functionari publici adarius adarius Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in privinta conditiilor pentru promovarea in grad superior. Specific faptul ca promovarea in grad principal a fost ... (vezi toată discuția)