avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public.

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este posibil sa particip la examenul de promovare in functia publica in timpul concediului de maternitate (post natal) avand in vedere prevederile art. 94 alin. 1 lit. j) din Legea nr. 188/1999, potivit carora in aceasta perioada raportul de serviciu este suspendat coroborat cu art. 96 alin. 3, teza finala, din aceeasi lege, potrivit carora raportul de serviciu nu poate fi modificat pe perioada suspendarii, decat din initiativa functionarului public.
Mentionez ca urmare a participarii la examenul de promovare ar urma sa fiu incadrata din functia publica de executie consilier principal in cea de consilier superior, modificare a raportului de serviciu cu care sunt de acord. In opinia mea depunerea dosarului de participare nu da loc de interpretari in ceea ce priveste initiativa functionarului public.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Promovare in grad mariuca12 mariuca12 va prezint următoarea situaţie a unui funcţionar public 01.05.2008 auditor principal 3 01.05.2009 consilier principal 3 01.01.2010 auditor principal ... (vezi toată discuția)
Examen promovare Carmen_Mada Carmen_Mada Buna ziua! Sunt un fp cu gradul profesional de inspector principal care indeplineste toate conditiile legii 188/1999. Din luna decembrie 2017 sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate micasirena micasirena de la data de 1.06.2000 sunt consilier juridic.Am fost in ingrijire copil in perioada 31.03.2001-31.03.2003si actual de la data de 01.2009-03.07.2010.ce ... (vezi toată discuția)