buna seara,in urma executarii jydecatoresti,judecatorul mi-a pus poprire pe contul de alocatie stat copil/pensie copil;i-am solicitat deblocarea contului mi-a confirmat ca deblocheaza contul,dar dupa 4 zile de la confirmare contul este inca blocat;ce pot face?
Nu puteti debloca contul. Motivul este acela ca un cont nu este strict specializat, adica in acel cont pot intra orice alte sume, nu doar alocatia.
In schimb, veti putea ridica lunar alocatia, deoarece sumele primite cu acest titlu nu pot face obiectul executarii silite.
Daca intampinati greutati, aveti deschisa calea contestatiei la executare. Dar, pana acolo, cred ca veti gasi intelegerea necesara la banca si la executorul judecatoesc.
multumesc,contestatia la executare daca o ,,solicit,,trebuie sa platesc?
2.daca in alt cont am venitul lunar si acesta este blocat in intregime,ce pot face? cu ce sa ma intretin?
Se plateste sa faceti contestatie.
Mergeti si vb cu executorul, dansul va cere bancilor sa va elibereze sume reprezentand alocatii, indemnizatii si ce va intra cu titlul de salariu pt ca aveti poprire la sursa.
Nu va intelegeti , n-are rost sa contestati ca dureaza, faceti cerere la angajator sa va dea cash restul de salariu si depuneti cerere sa va vina si alocatia prin posta.
multumesc,este nevoie de cerere catre executor? deoarece acesta are sediul in alt judet decat cel in care eu locuiesc?
ca venit mentionez ca este o pensie de invaliditate,am nevoie de medicatie se va tine cont de acest lucru? ca am un copil?
Poprire cont bancar
Iulia432
Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Blocare conturi
lorelay1
Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)