avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Sunt divortata de 4 ani ,din timpul casatoriei avem impreuna un apartament trecut pe noi amandoi de parintii mei prin act de donatie fara clauze .Inca nu am facut partajul .Ce drepturi am sau cum ar trebui sa procedez .As vrea sa raman cu apartamentul si eventual sa-i dau ceva bani ptr partea lui .Cu el nu pot vorbi...mi-a zis k daca vreau apartamentul sa deschid proces ptr partaj .Eu as vrea sa stiu ce sanse am sa raman cu apartamentul si in ce conditii .
ar putea deschide parintii mei proces ptr a desface donatia?
daca este donat numai pe numele dvs este bunul dvs propriu. daca este donat pe amandoi, ca sa-si retraga donatia va trebui prin judecata...
dar intrebarea mea este ...ei pot face asta?pot retrage donatia?
da apartamentul este trecut pe amandoi prin acel act de donatie
Actul de donatie nu poate fi desfiintat.Procedati la imparteala bunului comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj asdfgh!1 asdfgh!1 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Schimb de apartamente azumy azumy Buna ziua. Nu stim cum sa procedam intr-o anumita situatie si v-as ruga daca ma puteti lamuri. La momentul acesta locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un ... (vezi toată discuția)
Masina înscrisă pe numele meu. anul trecut in februarie fostul ... Nita Lacramioara Nita Lacramioara Masina înscrisă pe numele meu. Anul trecut in februarie fostul soț mia facut cadou, o masina, micuța cu motor de 1,2. Eu nu am vrut să o iau , mia zis ca ... (vezi toată discuția)