avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecata ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecata ?

la o contestatie a unui proces verbal de contraventie , am achitat taxa judiciara de timbru de 20 lei, daca se da mandat de aducere martori , in cazul in care pierd procesul voi plati cheltuieli de judecata ? sau taxa de 20 lei este singura pe care o suport ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:50, 8 Octombrie 2014
De regula IPJ-SPR nu se reprezinta in instanta prin avocat,comunica numai intampinare la plangerea dv sau alte date solicitate de instanta necesare solutionarii cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - instanta competenta, acte necesare? Ciprianwfu Ciprianwfu Buna ziua! Am fost astazi la tribunal pentru a depunde o contestatie impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera.Doamna de acolo era foarte ... (vezi toată discuția)
Pot sa contest procesul verbal semnat? escodido escodido M-am ales cu un proces verbal si implicit amenda de 200 lei,din cauza unei individe , care m-a blocat in parcare si careia i-am adresat injurii. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de contestatie a contraventiei - cheltuieli de judecata? costels87 costels87 Buna ziua. Daca am depus o contestatie la procesul verbal de contraventie, se ajunge in instanta si pierd, voi fi obligat si la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)