Buna seara,
A trecut aproximativ 1,5 luni si nu am primit solutionarea la dosarul penal 334 (conducerea cu numerele rosi expirate pe drumurile publice- mai degraba 2 strazi/ulite/tarhale s.a. periferice pe o distanta de 1,5 km).Cam cat dureaza solutionarea? Cand am fost prima oara pt prelungire am intrebat procurorul cam care este durata si a spus ca nu ar trebui sa dureze mult.Astept un raspuns sigur, aproape de adevar.Sau cum as putea sa grabesc solutionarea?Va multumesc.:)
Din cate am auzit (de la Curtea de Apel, cum tot frecventez institutia asta cu mare ''drag'') ca cea mai rapida solutionare e intre 4-6 luni.Insa eu, prima oara cand am fost pentru prelungirea dovezii permisului, nu m-am abtinut sa nu intreb procurorul de serviciu cam cat dureaza solutionarea, acesta privind ''334'', spune ca nu dureaza mult solutionarea, ''fericitul'' caz s-a petrecut in data de 15 august 2014.Oare trece anu' si nu primesc solutionarea?
Stima si multumiri pentru ajutor.
Raspuns sigur nu va poate da nimeni.
Depinde de procurorul de caz.
Daca vreti sa urgentati sfatul meu este sa angajati avocat pentru a se ocupa de urgentare.
Nu ar fi chiar simplu pentru avocat dar exista avocati care stiu cum sa procedeze pentru urgentare.
Adica simplul fapt ca angajati aiurea un avocat nu inseamna ca veti schimba ceva...daca nu discutati special cu avocatul despre acest aspect si il platiti special pentru urgentare.
Nu solutioneaza pentru ca nu au chef sa solutioneze, dosarul este unul simplu, este posibil ca procurorul sa dispuna renuntarea la urmarire penala pana la urma.Ati fost audiat? Ce calitate aveti in acest moment, suspect/inculpat?
Urgent
Sorinmarin98
Buna ziua cat dureaza pana vine o hartie de clasare al unui dosar in care alcoolemia a iesit 0,00mg in sange? Vreau sa plec din tara. Si procurorul nu a vrut ... (vezi toată discuția)