Am incheiat un contract de reprezentare si am platit onorariul avocatului.
Nici dupa un an nu a mai avut loc nici un proces.
Va rog sa-mi raspundeti daca pot cere restituirea banilor sau era vreun termen care ma poate impiedica sa fac acest lucru ?
Ce intelegeti prin proces?
A existat o faza de urmarire penala?
Pentru ce proces l-ati platit?
Si eu am o clienta care nu mai dorea sa fie audiata si i s-a implinit dorinta...nu a mai fost audiata...desi era citata...
Eu insa i-am spus ca e posibil sa nu mai aiba nimeni chef de ea sa o audieze si ca nu isi primeste banii daca nu va fi audiata...pt ca dmdv era incert ca tot aveam treaba...
Situatia a fost urmatoarea.
O persoana fizica si-a construit o casa cu o firma de constructii.
Intre ei s-au ivit neintelegeri, de la bani, evident .
Proprietarul casei (cu relatii peste tot ) a depus o reclamatie la Inspectia in constructii , o reclamatie penala la Judecatorie si o alta reclamatie penala la Politia in raza careia apartinea casa.
Eu , in calitate de inginer constructor , care reperezentam beneficiarul, adica proprietarul casei, am fost chemat la Politie, ca martor.
Am fost audiat si am auzit de la o alta persoana implicata in aceasta actiune, ca dosarul s-a dus spre verificare la Procuror, care hotareste daca-mi da sau nu NUP.
Eu, atunci , m-am dus la un avocat ,cu care am facut un contract si i-am platit onorariul cerut.
Cand aveam sa primesc de la politie vreo citatie sau instiintare ceva ,ceva clar , urma sa merg la dansul sa analizam situatia .
Nu am primit nici pana acum , nimic, de la nici una din institutiile mentionate mai sus si m-am gandit sa cer restituirea sumei.
Daca mai sunt necesare ceva amanunte , ca sa puteti sa-mi dati un raspuns corect ,solicitatimi-le si eu vi le transmit.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
In primul rand , scuze pentru greseala gramaticala, de la cuvantul ,solicitati-mi-le.Graba .....
Chiar nu vrea sa-mi raspunda nici o persoana ?
Oare am gresit cu ceva , sau intrebarea mea este asa de dificila ?
Dosar rutier
ovydyu1984
Buna ziua. In luna ianuarie a acestui an,pe 20 mi sa intocmit dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice.De atunci si pana acum acest dosar ... (vezi toată discuția)