avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... plata onorariu avocat dar lipsa proces in instanta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

plata onorariu avocat dar lipsa proces in instanta

Am incheiat un contract de reprezentare si am platit onorariul avocatului.
Nici dupa un an nu a mai avut loc nici un proces.
Va rog sa-mi raspundeti daca pot cere restituirea banilor sau era vreun termen care ma poate impiedica sa fac acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: carminel , utilizator 00:08, 6 Octombrie 2012
Ce intelegeti prin proces?
A existat o faza de urmarire penala?
Pentru ce proces l-ati platit?

Si eu am o clienta care nu mai dorea sa fie audiata si i s-a implinit dorinta...nu a mai fost audiata...desi era citata...
Eu insa i-am spus ca e posibil sa nu mai aiba nimeni chef de ea sa o audieze si ca nu isi primeste banii daca nu va fi audiata...pt ca dmdv era incert ca tot aveam treaba...
Situatia a fost urmatoarea.
O persoana fizica si-a construit o casa cu o firma de constructii.
Intre ei s-au ivit neintelegeri, de la bani, evident .
Proprietarul casei (cu relatii peste tot ) a depus o reclamatie la Inspectia in constructii , o reclamatie penala la Judecatorie si o alta reclamatie penala la Politia in raza careia apartinea casa.
Eu , in calitate de inginer constructor , care reperezentam beneficiarul, adica proprietarul casei, am fost chemat la Politie, ca martor.
Am fost audiat si am auzit de la o alta persoana implicata in aceasta actiune, ca dosarul s-a dus spre verificare la Procuror, care hotareste daca-mi da sau nu NUP.
Eu, atunci , m-am dus la un avocat ,cu care am facut un contract si i-am platit onorariul cerut.
Cand aveam sa primesc de la politie vreo citatie sau instiintare ceva ,ceva clar , urma sa merg la dansul sa analizam situatia .
Nu am primit nici pana acum , nimic, de la nici una din institutiile mentionate mai sus si m-am gandit sa cer restituirea sumei.
Daca mai sunt necesare ceva amanunte , ca sa puteti sa-mi dati un raspuns corect ,solicitatimi-le si eu vi le transmit.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
In primul rand , scuze pentru greseala gramaticala, de la cuvantul ,solicitati-mi-le.Graba .....
Chiar nu vrea sa-mi raspunda nici o persoana ?
Oare am gresit cu ceva , sau intrebarea mea este asa de dificila ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

!speta reala complicata! help!! karitta karitta Buna! Situatia este complicata, asa ca trec direct la subiect: Doamna M.M. impreuna cu sotul dansei M.I. au construit in curtea parintilor sotului in anul 1996 ... (vezi toată discuția)
Dosar rutier ovydyu1984 ovydyu1984 Buna ziua. In luna ianuarie a acestui an,pe 20 mi sa intocmit dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice.De atunci si pana acum acest dosar ... (vezi toată discuția)
De ce ''zace'' o plangere trimisa la sectia de politie de catre parchet? razzystefan razzystefan Buna seara Am depus personal la parchet o plangere pt fals, uz de fals, inselaciune, evaziune fiscala si amenintari. Saptamana trecuta am fost la parchet pt ... (vezi toată discuția)