avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Buna ziua,problma mea ar fi urmatoarea:
in timp ce beneficiam de CCC pe perioada de 2 ani si avand CIM suspendat pe aceea perioada am primit prin posta un preaviz de 20 de zile lucratoare de la societatea unde am lucrat,deoarece aceasta se afla in dizolvare .
Societatea mi-a virat in cont si o suma de bani reprezentind cele 20 de zile de preaviz dar si CO neefectuat.
Problema vine de la curtea de conturi care spun ei ca am realizat venit nedeclarat si ca din acel moment voi restitui toti bani primiti pentru CCC
As dori sa ma ajutati in acest sens pentru ca eu nu am gresit cu nimic si unde sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: ContSters330686 , utilizator 11:29, 9 Octombrie 2014
Nu ati gresit cu nimic. Curtea de Conturi nu are de ce sa va impute intreaga indemnizatie primita, cei de la AJPIS va pot solicita acest lucru dar numai pentru perioada in care figurati cu venituri.

In speta, parerea mea este ca, intrati sub incidenta prevederilor legale privind "amnistia fiscala".
Bună ziua,

Este un abuz.

Potrivit OUG 111/2010, aveţi dreptul (în perioada concediului pentru creşterea copilului) să primiţi diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă.

Există şi nişte modificări recente în acest sens: [ link extern ] / .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment - preaviz in concediu crestere copil (ccc) AlditaP AlditaP Ma aflu in concediu de crestere a copilului si am optat pentru 2 ani, pana in martie 2014. Intre timp firma la care lucrez a intrat in faliment. Vineri am ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala pentru mame ursu felicia ursu felicia Buna ziua, Am primit ieri o hartie de la Agentia Pt Plati si Inspectie Sociala prin care imi comunicau ca a fost respinsa cererea de scutire de la plata a ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului Ariana032481 Ariana032481 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie.....din motive total neintemeiate am fost anuntata ca mi s-a restructurat postul si mi s-a oferit alternativa unui ... (vezi toată discuția)