avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna ziua! as dori sa stiu daca in cazul in care executorul judecatoresc a trimis adresa de ridicare a popririi pe cont banca este obligata sa ridice poprirea in urma acestei adrese? este vorba despre contul de salariu , executorul a trimis la banca adresa de ridicare a popririi iar cei de la banca mi-au spus ca nu imi pot ridica salariul de la bancomat intrucat contul va ramane blocat in continuare pt alte sume in afara salariului, iar eu imi pot ridica salariul numai de la ghiseu intr-o sucursala.As dori sa intreb daca este normal asa ceva, poprirea nu se ridica de tot?mentionez ca mie mi se retine suma datorata de catre institutia unde lucrez si este virata in contul executorului
multumesc!
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 13:41, 9 Octombrie 2014
Contul dvs. la banca e una, si salariul alta. Vi s-a ridicat poprirea de pe salariu, astfel ca daca va intra in cont sume cu titlu de salariu le veti putea ridica din cont conform adresei de ridicare a popririi de pe salariu. Contul insa este apt sa primeasca orice sume de bani, nu doar viramentul salariului de la angajatorul dvs. Deci, atentie la orice fel de alte intrari de bani in cont, ele vor fi retinute si virate in contul popririi.
Am inteles.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Salut, cont bancar blocat tudorconti tudorconti Am poprire pe salariu iar banca la care imi este virat salariul mi-a blocat contul.Am dus adeverinta la banca prin care fac dovada retinerilor lunare din ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)