avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... salut, cont bancar blocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

salut, cont bancar blocat

Am poprire pe salariu iar banca la care imi este virat salariul mi-a blocat contul.Am dus adeverinta la banca prin care fac dovada retinerilor lunare din salariu,dar contul a ramas tot blocat.Am facut un contract de credit cu o institutie financiara nebancara in aceasta perioada,bani mi-au fost virati in cont,dar banca nu vrea sa-mi deblocheze contul.Mentionez ca suma primita de la IFN este cu mult mai mare decat suma ramasa de platit in cazul popririi.Ce pot sa fac intr-o astfel de situatie pentru a-mi recupera banii .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 29 Mai 2015
Discutati aceasta problema cu cei de la AFP. Sa va emita o scrisoare de ridicare a popririi de la banca in virtutea faptului ca vi se retine o suma din salariu.
Banca, in calitate de tert poprit, nu poate lua singura decizia: ii trebuie dispozitia de la AFP
De ce de la AFP, poate e vb de un credit ?
ce nu are titlu de salariu, vi se ia din cont si se va vira catre executor.
Limita de 1/3 a popririi se refera la salariu.
Mergeti sa vb cu executorul sa faca adresa catre banca sa va puteti ridica salariul si diferenta de bani din imprumut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)