avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere pt.abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere pt.abuz in serviciu

Am avut in proces in care am fost parat.In primele doua instante am avut castig de cauza.La recurs , hotararile anterioare au fost casate , si s-a rejudecat pe fond.Binenteles ca in final am pierdut.Doresc sa depun o plangere pt.abuz in serviciu contra intereselor personale deoarece consider ca rezolvarea dosarului s-a facut cu neglijenta , instanta netinand cont in hotararea luata de probele depuse in dosar , de declaratiile martorilor , nici de declaratiile in interogatorul luat reclamantei.A fost vorba de un proces civil.
M-a intereseaza care ar fi procedura in acest caz si unde ma pot adresa cu plangerea.
p.s.Am depus o plangere la CSM insa mi-s-a raspuns ca hotararile se iau conform constiintei judecatorului , si ei nu au atributii in acest sens.
Plangerea penala o depuneti la Politie sau la Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei de interes ContSters222775 ContSters222775 Buna seara, Pot invoca cu succes in recurs la Curtea de Apel (ultima mea cale de atac) exceptia lipsei de interes intr-un proces de anulare a unui ... (vezi toată discuția)
Cai atac nerespectare hotarare de casare de catre instanta de fond ralukad ralukad Buna ziua, Am urmatorul caz: decizie ICCJ de casare si rejudecare, cu administrare de probe, trimis dosarul catre Curtea de Apel. Hotararile instantei de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva unei judecatoare de la inalta curte rocsanacris rocsanacris Doresc sa depun plangere penala impotriva unei judecatoare de la Inalta Curte care s-a folosit de dovezi inexacte ( false )si a dat o ... (vezi toată discuția)