avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere penala impotriva unei judecatoare de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere penala impotriva unei judecatoare de la Inalta Curte

Doresc sa depun plangere penala impotriva unei judecatoare de la Inalta Curte care s-a folosit de dovezi inexacte ( false )si a dat o hotarare definitiva , cu respingerea recursurilor ambelor parti,deci fara posibilitate de a solicita un recurs in anulare, in favoarea unei primarii care a avut o imixtiune evidenta pe tot parcursul procesului influentand sau intimidand avocatii partii adverse.Terenul in chestiune este acum la dispozitia primariei care a ignorat complet legea sau a adaptat-o in favoarea sa Care sunt etapele si documentele necesare. Dovezile elaborate de experti desemnati de judecatori in mod aleator, au fost respinse si inlocuite cu cele furnizate de institutii la solicitarea primariei. In ciuda incadrarii terenului la retrocedabile judecatoarea a dat o hotarare gresita
Cel mai recent răspuns: dangisca , utilizator 19:10, 23 Decembrie 2013
Poate iti foloseste asta:
Legea 303 / 2004 Art 97-99
Plangerea se adreseaza Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Luati insa in calcul si varianta unei solutii de neurmarire fata de judecuatoare si eventualitatea unei plangeri fata de dvs. pentru denuntare calomnioasa. Multa bafta!
Judecatoarea s-a folosit de actele depuse la dosar. Daca acele documente erau false, trebuia sa le contestati si cadrul procesului, dar puteati depune si plangere penala la parchet impotriva persoanelor care le-au depus la dosar.
In acest moment nu trebuie sa faceti plangere impotriva judecatoarei, pentru ca nu aveti nicio sansa de castig.
Depuneti, acum, plangere penala la parchet impotriva persoanelor care au depus documente false, iar daca acestea vor fi gasite vinovate, puteti cere revizuirea hotararii.
Multumesc foarte mult pentru raspuns
Dovezile au fost contestate la ultima infatisare, fara succes. Dupa cum am inteles o judecatoare la Inalta Curte poate lua in considerare orice dovezi si poate respinge oricare doreste De data aceata dovezile expertilor erau foarte concludente si documentate , cu concluzia justificata ca terenul poate fi cedat ceea ce le intra in atributii. In schimb cele furnizate de institutiile solicitate erau ambigue fara nici o afirmatie transanta . Fara a fi abilitate de lege, aceste institutii au decretat ca terenul nu poate fi retrocedat Este oare ceea ce judecatoarea a luat in considerare?Acereasi judecatoare ma poate acuza de calomnie?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi procesuale dangisca dangisca In 2011 am facut plangere penala impotriva unui ofiter de politie pentru abuz in serviciu. Cu toate ca inscrisurile sun clare din punctul meu de vedere, ... (vezi toată discuția)
Deontologie sau altceva? dangisca dangisca Am si eu o nelamurire. Am luat legatura cu un avocat din Bucuresti, recomanadat de un alt avocat din Brasov. Situatia fianaciara a mea nu este una prea ... (vezi toată discuția)
Pot dovedii ca procurorul de caz a scris falsuri si neadevaruri in ordonanta de calsare cu nup ! poate fii acuzat de favorizarea faptuitorului si fals intelectual ori alte fapte penale ? soparla62 soparla62 Buna ziua, doresc a va cere ajutorul cu un sfat. Procurorul si politistul care sau ocupat de un dosar penal clasat cu NUP, au scris in ordonanta de clasare , ... (vezi toată discuția)