avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical semnat de asistenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical semnat de asistenta

As dori sa stiu daca un concediu medical este semnat de asistenta iar stampilele sunt aplicate de medicul respectiv este valabil si va fi decontat de Casa de asigurari de sanatate!:O
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 19:41, 25 Mai 2009
1. Daca are parafa medicului nu vad de ce nu ar fi valabila. Medicul raspunde oricum de actul emis, chiar daca este semnat de asistenta.
2. Credeti ca cei de la CASS cunosc toate semnaturile medicilor? Dvs. de unde stiti ca e semnata de asistenta?
Medic/semnătură/parafă: cuprinde semnătura şi parafa medicului care a acordat certificatul de concediu medical.

Medicul care eliberează certificatul de concediu medical este responsabil de realitatea datelor înscrise în rubricile completate. Necompletarea rubricilor conform instrucţiunilor prezentului ordin şi/sau completarea eronată a acestora atrag neplata indemnizaţiei de asigurări sociale.

Dar intradevar cine descifreaza semnatura?! Cateodata deabia se descifreaza date esentiale de pe aceste certificate , trebuie sa te uiti bine ca sa intelegi cateodata... :strambatura:

Un medic are atata responsabilitate incat sa nu lase parafa oricui sa o puna unde vrea, de aceea cred ca daca a lasat pe asistenta sa traga o mazgalitura de semnatura si-a asumat raspunderea pentru acel medical.
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de concediu medical Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am o nelamurire: pe certificatul de concediu medical isi pun parafa si semnatura mai multi medici (medic familie, medic sef sectie...). pe care ... (vezi toată discuția)
Recuperarea concediilor medicale de la casa de sanatate niculinadobre niculinadobre Buna ziua! sunt contabila la o institutie de invatamant si am facut cerere de recuperare bani aferente cm platite de angajator dar suportate din CIC si am mari ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale erikapopa erikapopa la intocmirea fiselor fiscale tinem cont si de existenta unor state de diferenta??? exemplu in situatia in care un salariat aduce un medical pentru o luna care ... (vezi toată discuția)