avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,

Asi dori si eu va rog cateva lamuriri asupra acestui aspect legat de stimulentul de insertie.
Mentionez de la inceput ca eu nu lucrez, insa sotul meu da, si indeplineste toate conditiile necesare pentru a beneficia de concediul pentru cresterea copilului si indemnizatie. In conditiile in care acesta doreste sa isi continue activitatea in campul muncii fara a depune dosar pentru concediu si indemnizatie, poate beneficia de stimulentul de insertie, sau trebuie neaparat sa depuna acel dosar, iar in urma aprobarii concediului si indemnizatiei sa renunte la ele in favoarea stimulentului?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:38, 29 Octombrie 2014
Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine daca sunt in somaj si o alta firma ma angajeaza cu program 2 ore/zi, ce acte trebuie sa depun pentru stimulent. Se poate?
Depuneti o copie dupa contractul individual de munca (CIM) sau o adeverinta de la angajator cu data cu care ati inceput activitatea la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie deealoveady deealoveady Buna ziua! Daca dupa concediul post-natal vreau sa ma intorc la munca beneficiez de stimulentul de reinsertie sau trebuie sa-mi iau CCC mai intai. Unde se ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie patricia85 patricia85 Buna ziua,am o intrebare in legatura cu stimulentul de insertie.in iulie trebuie sa nasc iar postnatalul se va incheia undeva la mijlocul lui august.eu nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie dan123456 dan123456 daca optez pe un an pt indemnizatia de crestere a copilului dupa cat timp pot sa renunt la indemnizatie ca sa pot sa primesc suplimentu de 500 de lei? (vezi toată discuția)