avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto?!?!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto?!?!

Buna ziua tuturor,

am nevoie de o informatie in legatura cu o taxa auto nerecuperata. Am cautat pe forumuri si am gasit n'spe mii de raspunsuri. Am achizitionat in 2011 un autoturism Dacia Logan pt care am platit 13 milioane (ROL) taxa prima inmatriculare. Pana acum nu mi-a venit in minte sa incerc sa recuperez acei bani.
As dori sa stiu daca mai e posibil si care este procedura care trebuie urmata.

Va multumesc pentru intelegere
Cel mai recent răspuns: 30vld , utilizator 13:49, 17 Octombrie 2014
Cred ca ar trebui sa Consultați un specialist. Oricum banii ii recuperati in 5 ani, eșalonat, dupa obținerea unei hotărâri definitive.
De ce sa ii las statului, cand ei imi pun taxe de genul RCA pe un an de zile, 1300 RON. O sa incerc in zilele urmatoare sa contactez un specialist. Va multumesc pentru raspunsul dvs. Un weekend placut!
nu se poate recupera taxa de poluare platita pentru o masina inmatriculata pentru prima data in Romania. Asta deoarece nu este vorba despre o masina inmatriculata anterior in UE si pt care se plateste o alta taxa de inmatriculare. Nu aveti sanse la recuperare.
nu aveti sanse de castig.
Din nou, statul roman continua sa surprinda. Si ne mai miram de ce emigrarea ni se pare o cale de scapare. Va multumesc din nou pt timpul si raspunsurile dvs. Cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism din 2009 bog-dan bog-dan Buna ziua, Am cumparat in anul 2009 un autoturism Dacia Logan (nou). In prezent as vrea sa il vand si as vrea sa stiu daca persoana care va achizitiona ... (vezi toată discuția)
Leasing auto dorianztd dorianztd Subiect: Lamurire noua taxa de inmatriculare Buna ziua! Dupa ce am cautat raspunsuri pe mai multe forumuri, rezultatul fiind nul, imi incerc norocul si ... (vezi toată discuția)