avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 PFA produse handmade
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

PFA produse handmade

Intentionez sa infiintez un PFA prin care sa confectionez si comercializez prin internet produse handmade, in special articole de imbracaminte. Acestea sunt realizate manual in cea mai mare proportie (pentru cusaturi se folosesc masini de cusut casnice). Produsele sunt unicat sau in serii mici. Confectionez si accesorii prin asamblarea de margele, ace, snururi, etc. Nu detin o diploma de croitor/designer vestimentare/constructor tipare. Va rog sa imi spuneti ce cod CAEN se potriveste activitatii mele si pentru care nu este necesara una dintre diplomele mai sus mentionate. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen layelis layelis Doresc sa infiintez un atelier de creatie vestimentara unde se vor confectiona articole de imbracaminte din diferite materiale textile, de exemplu: rochii, ... (vezi toată discuția)
Doresc să înființez un pfa. D.C. Andreea D.C. Andreea Bună ziua, Doresc să înființez un PFA care să dețină următoarele coduri CAEN - 4791 , 4789 și 4719, pentru a comercializa produse confecționate ... (vezi toată discuția)
Comercializare bijuterii handmade edeva edeva Buna ziua! Acum ceva timp am inceput sa realizez bijuterii handmade - si cu margele cumparate, dar si cu margele realizate de mine. As dori sa-mi deschid un ... (vezi toată discuția)