avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avansare vechime secretar UAT
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avansare vechime secretar UAT

secretarul uat poate avansa in gradatie/spor vechime?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:39, 12 Octombrie 2014
Eu consider ca da, pana la aplicarea coeficientilor prevazuti in legea unica de salarizare, chiar daca acolo, la incadrarea secretarului UAT, se spune ca acesl coeficient contine si cele 9 clase de salarizare aferente sporului maxim de vechime. Cand s-or aplica coeficientii, nu cred ca mai are nevoie de alte sporuri :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea vechimii si a salariului unui functionar public de conducere in anul 2011 iionita_30 iionita_30 Se poate modifica salariul de baza unui functionar public de conducere in anul 2011 daca acesta implineste vechime 20 ani? (vezi toată discuția)
Spor de vechime bogdan77m bogdan77m Sunt functionar public si as vrea sa stiu care sunt prevederile legale pentru aplicarea sporului de vechime. Avand in vedere ca trec la gradatia 2, cum se ... (vezi toată discuția)
Calcul spor de vechime kanshiramni kanshiramni Buna ziua Lucrez ca referent la o primarie, am trecut la spor de vechime de 15% doar in harti ..... deoarece mi se spune de catre contabila ca salarul meu ... (vezi toată discuția)